מתכון למתסיס המתחיל – כרוב כבוש

אנסה לפשט לכם את התהליך ככל האפשר, כמו שהספר "The Noma guide to Fermentaion" עשה זאת עבורי. התהליך כל כך פשוט עד כדי כך שאני מתסיסה כל מזון בסקרנות, ובבית כבר אין ארוחה ללא משהו מותסס (והבקשות להתססה לא מגיעות רק ממני…) ואין מדובר רק בכרוב כבוש.

הכי פשוט וקל להתחיל עם כבישה על בסיס חומצה לקטית.

כל מה שצריך הוא – סבלנות, מלח וחוסר חמצן.

 

להמשך קריאה ולמתכון המלא והמפורט (הצלחה מובטחת!) לחץ/י כאן: TEF- תזונה ורפואה מסורתית

 

אודות המחבר

השארת תגובה