בהמשך לחצב שהזכיר לי שהסתיו עוד רגע כאן, הנה 5 המלצות פרקטיות וחשובות לקראת החורף "תזונת הוולט" נכנסה לחיינו בזמן מגיפה עולמית וזה
אני אוהבת את החצב. מאוד. ועצובה מאוד שאין לי אותו קרוב, זה אולי הדבר שהכי קשה לי בלגור בעיר. אני אוהבת את תל
אנסה לפשט לכם את התהליך ככל האפשר, כמו שהספר "The Noma guide to Fermentaion" עשה זאת עבורי. התהליך כל כך פשוט עד כדי
אף פעם לא אכלתי במסעדת מישלן. אני לא בטוחה שאם אגיע ל"נומה" (Noma restaurant) אצליח בלשוני הקהה להבחין באמת באיכות יוצאת הדופן של
המסע שלי עם הברזל עבר חוויות מטלטלות וחשובות. הכל התחיל במחקר שנתקלתי בו בעקבות תזונה למטופלת עם סוכרת הריון. מחקר חדש ומהימן המציג
בעבודה שלי אני מציעה לאנשים להסתכל אחרת על דברים, פורסת בפניהם תורות ומפות סיניות עתיקות, הבנות משמעותיות על מבנה גוף האדם, אבחנות
כלי נגישות